Termeni si conditii

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului http://www.microbuzeinchirieri.ro 

INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.microbuzeinchirieri.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare, nu trebuie sa utilizati site-ul nostru.

Urmatorii termeni suplimentari, care pot fi accesati de pe pagina de home a site-ului nostru, se vor aplica si în cazul utilizarii de catre dvs. a site-ului nostru:

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea MULLER REISEN- PARTENER AUTO, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului www.microbuzeinchirieri.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de MULLER REISEN- PARTENER AUTO. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea MULLER REISEN- PARTENER AUTO.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor MULLER REISEN- PARTENER AUTO. MULLER REISEN- PARTENER AUTO nu va acorda nici o garantie referitoare la:

Astfel, MULLER REISEN- PARTENER AUTO nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produse, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.microbuzeinchirieri.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea MULLER REISEN- PARTENER AUTO în lipsa unor acorduri ulterioare.

 

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

MULLER REISEN- PARTENER AUTO nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze MULLER REISEN- PARTENER AUTO prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile MULLER REISEN- PARTENER AUTO, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de MULLER REISEN- PARTENER AUTO utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

MULLER REISEN- PARTENER AUTO nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul www.microbuzeinchirieri.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre MULLER REISEN- PARTENER AUTO în vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre MULLER REISEN- PARTENER AUTO a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de MULLER REISEN- PARTENER AUTO si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

MULLER REISEN- PARTENER AUTO va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Site-ul www.microbuzeinchirieri.ro este operat de:

S.C. MULLER REISEN- PARTENER AUTO S.R.L., persoana juridica româna, cu sediul social în BUCURESTI, str. Ticus, nr.3, Sector 3, cod postal 032137, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/ 5003 /2002, cod unic inregistrare RO14694000, legal reprezentata prin Ioan Antonescu in calitate de Administrator.